Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontwikkeling Wonen bij September Sneek van start

In samenwerking met Dunavast heeft Thuismakers een plan ontwikkeld voor ouderenhuisvesting in Sneek. De kavel in Sneek is in december 2020 door Dunavast verworven, waarna in de compacte periode van één jaar het plan is ontwikkeld en de omgevingsvergunning is afgegeven. Het plan (en kavel) is vervolgens verkocht aan Thuismakers.  

Woonhuis Stompetoren bijna klaar

Met nog maar anderhalve week te gaan, zijn we in Stompetoren bijna klaar met de herbestemming van Villa Wittenburg. Wonen bij September gaat in dit mooie huis aan de Noordervaart zorg bieden aan ouderen met dementie en andere geheugenproblemen. In het woonhuis komen 24 appartementen.

Planontwikkelingen ‘Wonen aan de Stationsstraat’ in Hardinxveld-Giessendam

Woonhuis voor ouderen met dementie en 15 reguliere koopappartementen

Woonhuis September Best inzending bij Brabantse Stijlprijs 2021

De provincie Noord-Brabant heeft dertig inzendingen ontvangen voor de Brabantse Stijlprijs 2021 ‘Een thuis voor iedereen!’. Het zijn allemaal vernieuwende woonvormen met oog voor omgeving en medemens, die inspelen op de behoeften van deze tijd. Een van de projecten is het woonhuis voor September in Best, aan de Veldweg. Een project van Kapelbeemd B.V. in samenwerking met Thuismakers, NBArchitecten en Aannemersbedrijf Fried van der Laar.

September in Best: 'Een verbinding met buiten, natuur en boerderijleven'

In Best zijn begin dit jaar de bewoners ingetrokken in het pand dat door Thuismakers in samenwerking met Kapelbeemd B.V. is ontwikkeld aan de Veldweg. Het woonhuis heeft de uitstraling van een langgevelboerderij, zoals deze in de omgeving van oudsher veel staan.

Inrichting September Emmeloord: de Kiekendief in huis

Een huis bouwen is één ding, maar het inrichten van een woonhuis voor ouderen met dementie is nog een andere discipline waar we experts voor in huis hebben. Onze Coördinator Interieur Marielle de Jong gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling.

Technische oplevering woonhuizen September Muiden

Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

Start bouw September Emmeloord
Woonhuis krijgt 24 appartementen voor ouderen met dementie
Bouw twee huizen Muiden verloopt voorspoedig
Op historisch Zorglandgoed Hoogerlust, een bijzonder mooie locatie aan de Vecht in Muiden, worden twee prachtige woonhuizen voor ouderen met dementie gerealiseerd. Ieder woonhuis bestaat uit 20 appartementen, waar mensen zoveel mogelijk hun leven kunnen voorzetten zoals zij dat gewend zijn. 
Tweede woonhuis voor September in Apeldoorn opgeleverd
Bouw afgerond, inrichting kan beginnen voor bewoning in april 2020.
Abonneer op Nieuwbouw