Overslaan en naar de inhoud gaan
Oplevering Thuismakers Stompetoren

In Stompetoren hebben we samen met Van Hollant "Verzorgd Wonen, Vrij Leven", Bouwbedrijf J. Nat. & Zn. B.V. en TPAHG architecten weer een prachtig woonhuis voor ouderen met dementie gerealiseerd. De villa is volledig verduurzaamd, verbouwd en vernieuwd. Zonder daarbij haar oorspronkelijke karakter te verliezen. 

Oplevering Wonen bij September Ede

Afgelopen vrijdag was het moment daar, de feestelijke technische oplevering van het woonhuis voor Wonen bij September in Ede. Met veel trots hebben we met onze partners B&O Architecten en Van Maanen Villa Richmond aan de Stationsweg in oude glorie hersteld en een prachtig nieuwbouwdeel maakt het huis compleet. Thuismaker Martijn Achterbergh kreeg de sleutel van aannemer Van Maanen.

September in Best: 'Een verbinding met buiten, natuur en boerderijleven'

In Best zijn begin dit jaar de bewoners ingetrokken in het pand dat door Thuismakers in samenwerking met Kapelbeemd B.V. is ontwikkeld aan de Veldweg. Het woonhuis heeft de uitstraling van een langgevelboerderij, zoals deze in de omgeving van oudsher veel staan.

Inrichting September Emmeloord: de Kiekendief in huis

Een huis bouwen is één ding, maar het inrichten van een woonhuis voor ouderen met dementie is nog een andere discipline waar we experts voor in huis hebben. Onze Coördinator Interieur Marielle de Jong gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling.

Nieuw woonhuis Wonen bij September in Best opgeleverd

Afgelopen woensdag is na iets meer dan een jaar bouwen het woonhuis voor Wonen bij September in Best opgeleverd. Deze eye-catcher, dichtbij de rotonde aan de Rondweg-Oirschotseweg is een verwijzing naar de boerenschuren in de omgeving. NB-Architecten uit Best ontwierp niet alleen dit project, maar ook de naastgelegen huisartsenpraktijk met apotheek.

Geslaagd openingsfeest September Bodegraven

Het openingsfeest van September Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat afgelopen vrijdag was een groot succes. Bouwbedrijf Groenen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt en heeft nu volgens afspraak het hele pand opgeleverd. 

Meer dan driehonderd mensen namen een kijkje in het nieuwe woonhuis, waar vanaf vandaag ouderen met dementie wonen. Niet alleen nieuwe (geïnteresseerde) bewoners waren uitgenodigd, maar ook alle buurtbewoners, dorpsgenoten en andere geïnteresseerden konden door het huis lopen en een kijkje nemen.

Openingsfeest September Nijverdal op 19 december
Iedereen in Nijverdal en omgeving en alle mensen die de bouw en ontwikkeling van dit woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen mede mogelijk hebben gemaakt, zijn van harte welkom.
Abonneer op Openingen