Overslaan en naar de inhoud gaan
Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar

Namens alle Thuismakers hele fijne feestdagen! Op een sprankelend nieuw bouwjaar met prachtige woonhuizen.

Oplevering Thuismakers Stompetoren

In Stompetoren hebben we samen met Van Hollant "Verzorgd Wonen, Vrij Leven", Bouwbedrijf J. Nat. & Zn. B.V. en TPAHG architecten weer een prachtig woonhuis voor ouderen met dementie gerealiseerd. De villa is volledig verduurzaamd, verbouwd en vernieuwd. Zonder daarbij haar oorspronkelijke karakter te verliezen. 

Ontwikkeling Wonen bij September Sneek van start

In samenwerking met Dunavast heeft Thuismakers een plan ontwikkeld voor ouderenhuisvesting in Sneek. De kavel in Sneek is in december 2020 door Dunavast verworven, waarna in de compacte periode van één jaar het plan is ontwikkeld en de omgevingsvergunning is afgegeven. Het plan (en kavel) is vervolgens verkocht aan Thuismakers.  

Woonhuis Stompetoren bijna klaar

Met nog maar anderhalve week te gaan, zijn we in Stompetoren bijna klaar met de herbestemming van Villa Wittenburg. Wonen bij September gaat in dit mooie huis aan de Noordervaart zorg bieden aan ouderen met dementie en andere geheugenproblemen. In het woonhuis komen 24 appartementen.

Thuismakers koopt karakteristieke kerk Boskoop

Deze week kochten wij de karakteristieke kerk aan de Zijde in Boskoop. Een in het oog springende, beeldbepalende kerk met een indrukwekkende geschiedenis. Ze werd in 1930 in gebruik genomen en is te herkennen aan de prominente dakruiter op de kruising.

Het gebouw ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar. Thuismakers gaat deze mooie locatie ombouwen tot een fijn thuis voor ouderen met dementie. Een gebouw om trots op te mogen zijn.

Bekijk meer over dit project.

Oplevering Wonen bij September Ede

Afgelopen vrijdag was het moment daar, de feestelijke technische oplevering van het woonhuis voor Wonen bij September in Ede. Met veel trots hebben we met onze partners B&O Architecten en Van Maanen Villa Richmond aan de Stationsweg in oude glorie hersteld en een prachtig nieuwbouwdeel maakt het huis compleet. Thuismaker Martijn Achterbergh kreeg de sleutel van aannemer Van Maanen.

Aankoop Emmahof - herontwikkeling voor Orpea Nederland

Op 1 juni 2021 is de Emmahof te weten Emmastraat 33-37 te Amsterdam verkocht aan Thuismakers, onderdeel van Orpea Group.

De locatie Emmahof is gelegen in Amsterdam-Zuid en is een voormalig woonzorgcentrum geweest. Het oorspronkelijke bouwjaar van de drie herenhuizen is 1918.

Thuismakers gaat het pand herontwikkelen tot een van de zorgconcepten van Orpea.

Kruiskerk Heerenveen krijgt nieuwe bestemming

De Kruiskerk in Heerenveen krijgt een nieuwe bestemming.

September in Best: 'Een verbinding met buiten, natuur en boerderijleven'

In Best zijn begin dit jaar de bewoners ingetrokken in het pand dat door Thuismakers in samenwerking met Kapelbeemd B.V. is ontwikkeld aan de Veldweg. Het woonhuis heeft de uitstraling van een langgevelboerderij, zoals deze in de omgeving van oudsher veel staan.

Inrichting September Emmeloord: de Kiekendief in huis

Een huis bouwen is één ding, maar het inrichten van een woonhuis voor ouderen met dementie is nog een andere discipline waar we experts voor in huis hebben. Onze Coördinator Interieur Marielle de Jong gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling.

Abonneer op Woonhuizen