Overslaan en naar de inhoud gaan
 • feestdagen wens 2021
  Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar

  Namens alle Thuismakers hele fijne feestdagen! Op een sprankelend nieuw bouwjaar met prachtige woonhuizen.

 • Stompetoren oplevering
  Oplevering Thuismakers Stompetoren

  In Stompetoren hebben we samen met Van Hollant "Verzorgd Wonen, Vrij Leven", Bouwbedrijf J. Nat. & Zn. B.V. en TPAHG architecten weer een prachtig woonhuis voor ouderen met dementie gerealiseerd. De villa is volledig verduurzaamd, verbouwd en vernieuwd. Zonder daarbij haar oorspronkelijke karakter te verliezen. 

 • Ontwikkeling Wonen bij September Sneek van start

  In samenwerking met Dunavast heeft Thuismakers een plan ontwikkeld voor ouderenhuisvesting in Sneek. De kavel in Sneek is in december 2020 door Dunavast verworven, waarna in de compacte periode van één jaar het plan is ontwikkeld en de omgevingsvergunning is afgegeven. Het plan (en kavel) is vervolgens verkocht aan Thuismakers.  

 • Thuismakers Stompetoren
  Woonhuis Stompetoren bijna klaar

  Met nog maar anderhalve week te gaan, zijn we in Stompetoren bijna klaar met de herbestemming van Villa Wittenburg. Wonen bij September gaat in dit mooie huis aan de Noordervaart zorg bieden aan ouderen met dementie en andere geheugenproblemen. In het woonhuis komen 24 appartementen.

 • herbestemming kerk Zijde Boskoop
  Thuismakers koopt karakteristieke kerk Boskoop

  Deze week kochten wij de karakteristieke kerk aan de Zijde in Boskoop. Een in het oog springende, beeldbepalende kerk met een indrukwekkende geschiedenis. Ze werd in 1930 in gebruik genomen en is te herkennen aan de prominente dakruiter op de kruising.

  Het gebouw ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar. Thuismakers gaat deze mooie locatie ombouwen tot een fijn thuis voor ouderen met dementie. Een gebouw om trots op te mogen zijn.

  Bekijk meer over dit project.

 • Oplevering Ede - Wonen bij September
  Oplevering Wonen bij September Ede

  Afgelopen vrijdag was het moment daar, de feestelijke technische oplevering van het woonhuis voor Wonen bij September in Ede. Met veel trots hebben we met onze partners B&O Architecten en Van Maanen Villa Richmond aan de Stationsweg in oude glorie hersteld en een prachtig nieuwbouwdeel maakt het huis compleet. Thuismaker Martijn Achterbergh kreeg de sleutel van aannemer Van Maanen.